Sisu

Meie veebilehe sisu on mõeldud ainult üldiseks teabeks. Me ei garanteeri sisu täpsust, täielikkust ega ajakohasust. Sisu kasutamine on teie enda vastutusel.

Intellektuaalomand

Kogu veebilehel olev sisu kuulub meile või meie litsentsiandjatele. Sisu ei tohi kopeerida, reprodutseerida ega levitada ilma meie eelneva kirjaliku nõusolekuta.

Lingid teistele veebilehtedele

Meie veebileht võib sisaldada linke kolmandate osapoolte veebilehtedele. Meil puudub kontroll nende sisu üle ning me ei vastuta nende privaatsuspraktikate ega sisu eest.

Vastutuse piiramine

Kasutate veebilehte omal vastutusel. Me ei vastuta ühegi otsese, kaudse, juhuslikust, erilise või kaasneva kahju eest, mis tuleneb veebilehe kasutamisest või võimetusest seda kasutada.

Kasutajakonto

Mõnele veebilehe osale juurdepääsuks võib olla vajalik kasutajakonto loomine. Olete kohustatud hoidma oma sisselogimisandmed konfidentsiaalsena ja vastutate kõigi oma konto kaudu tehtud tegevuste eest.

Keelatud tegevused

Te ei tohi kasutada veebilehte viisil, mis on ebaseaduslik, petturlik või rikub kellegi teise õigusi. See hõlmab häkkimist, andmekaevet, rämpsposti saatmist jne.

Muudatused tingimustes

Meil on õigus neid tingimusi igal ajal muuta. Muudatustest teavitame teid veebilehel. Veebilehe jätkuv kasutamine pärast muudatuste tegemist tähendab, et nõustute uuendatud tingimustega.

Kohaldatav seadus

Nende tingimuste suhtes kohaldatakse Eesti seadusi. Vaidlused lahendatakse Eesti kohtutes.

Kui teil on küsimusi nende tingimuste kohta, võtke meiega ühendust aadressil info@elukvaliteet.ee.

Tingimused kehtivad alates 12. juuli 2024.